Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Nedeljsko popoldne

Bernarda Žarn in Jože Robežnik bosta uživala v pogovorih z zanimivimi znanimi, aktualnimi gosti iz sveta estrade, v tej mozaični oddaji pa bosta gostila tudi po dva gosta oziroma gostji, za katera se bosta kar najbolj potrudila, da jima priredita zabavo v obliki iger.
V goste prihajajo znan Slovenec ali Slovenka, ki bo s sabo pripeljal oziroma pripeljala nekoga, s komer sta v življenju tako ali drugače povezana. Kako se bosta gosta izkazala v igrah, bomo ob obilici smeha odkrivali vsakokrat znova. Zabavne igre, ki jih bosta v izziv dobivala vso oddajo, bodo s svojimi telefonskimi glasovi ocenjevali tudi gledalci; njihove glasove bomo prišteli k uspešno opravljenim igram, seštevek pa bo določil zmagovalca oddaje. V igre bomo poleg tekmovalnega para v zaključnem delu vključili tudi ostale pogovorne goste oddaje in nastopajoče glasbenike.

Zadnji posnetki

Nedeljsko popoldne

29. 5. 2022

Bernarda in Jože gostita igralko in pevko Laro Jankovič, ki je pred kratkim premierno predstavila njeno novo gledališko-glasbeno predstavo Pesem za Laro. Lara v oddaji predstavlja tudi pesem Zima, ki jo je zanjo napisal Feri Lainšček. V goste prihajajo tudi voditelji novega informativnega bloka na 2. programu TV Slovenija Panorama: Andreja Gregorič, Liza Praprotnik in David Urankar. V zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita modna oblikovalka, stilistka in voditeljica Jerneja Zhembrovskyy ter fotograf Tibor Golob, s katerim pogosto sodelujeta pri modnih projektih doma in v tujini. Njuno novo pesem Sva predstavljata duo Maraaya, terenski dopisnik Gianni pa tokrat raziskuje skrivnostno zaodrje Cankarjevega doma.

Nedeljsko popoldne

22. 5. 2022

Tokratna oddaja bo v znamenju zbiranja sredstev za letovanje otrok v okviru akcije Pomežik soncu, ki jo vsako leto organizira Zveza prijateljev mladine Slovenije. Bernarda in Jože gostita predsednico ZPMS Darjo Groznik in deklico Hano, ki pomaga zbirati sredstva za otroke, ki so zboleli za rakom. V goste prihajata tudi smučarska skakalca Cene Prevc in Žiga Jelar, ki v okviru akcije podarjata športni dres, ta pa bo na voljo v dobrodelni dražbi. V zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita igralca Lara Komar in Marko Miladinovič, ki sta se pred leti bolje spoznala pri skupnem televizijskem projektu. Na glasbenem odru se predstavlja skupina Flirrt s pesmijo Kako si kaj? in Nina Pušlar z novo pesmijo Nina Nina Nina. Terenski dopisnik Gianni je tokrat obiskal Luko Koper.

Nedeljsko popoldne

15. 5. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. V vsaki oddaji se tekmovalni par dveh znanih osebnosti, ki ju povezuje prijateljstvo, sodelovanje ali pa sta par tudi zasebno, pomeri v več zabavnih igrah. Te se točkujejo, njun nastop pa s telefonskim glasovanjem ocenijo tudi gledalci. Odstotek glasov se pretvori v točke, ki se na koncu prištejejo k skupnemu seštevku točk in tako dobimo končnega zmagovalca oddaje. Poleg tekmovalnega para voditelja gostita tudi aktualne znane goste in ju vsebinsko vključita v igre. Sestavni del oddaje so tudi glasbeni nastopi, vsi nastopajoči, tako pogovorni kot glasbeni gosti, pa so ob koncu oddaje vključeni v finalno igro Razvrsti po vrsti. Nova je tudi terenska rubrika, v kateri sodelavec oddaje Gianni, zamejski Slovenec iz Italije, potuje po Sloveniji in obiskuje muzeje ter ostale znamenitosti in s terena za oddajo pripravi zabavno reportažo. Svoje sogovornike tekom obiska namreč neprestano spravlja v neroden položaj z nenavadnimi in duhovitimi vprašanji ter zabavnimi domislicami.

Nedeljsko popoldne

8. 5. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita režiserja Mitjo Okorna, ki je svojo filmsko kariero zgradil na Poljskem, režiral pa je tudi hollywoodsko romantično dramo Leto življenja. V goste prihaja tudi naš najuspešnejši biatlonec Jakov Fak, iz Torina pa se z najbolj svežimi informacijami glede njihovega nastopa na velikem odru Pesmi Evrovizije oglašajo člani skupine LPS. V zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita kmečka ženica iz Dolenjske Mama Manka in njen sosed Jože (igra Franci Kek). Na glasbenem odru nastopajo Rock Partyzani s pesmijo Tekma in skupina Čuki, ki ob 30-letnici izdaje pesmi Krokodilčki predstavlja njeno osveženo verzijo. Terenski dopisnik Gianni je tokrat obiskal razstavo ljudske umetnosti države NSK v Slovenskem etnografskem muzeju.

Nedeljsko popoldne

1. 5. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita legendarnega pevca Lada Leskovarja, ki je pred nekaj dnevi praznoval častitljivih 80 let. G. Leskovar v oddaji tudi zapoje v živo zimzeleno popevko Med iskrenimi ljudmi. V goste prihaja tudi naša letos najbolj uspešna tekačica za smučeh Anamarija Lampič, ki je v skupnem seštevku svetovnega pokala v šprintu zasedla izvrstno drugo mesto. V zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita mlada zakonca, oba glasbenika Saša Lešnjek in Alex Volasko. Skupina Atomik Harmonik se po večletnem premoru vrača na glasbeno sceno v originalni zasedbi. V oddaji predstavljajo novo pesem Baloone 'ma. Terenski dopisnik Gianni je ponovno obiskal Tehniški muzej v Bistri, kjer si je tokrat ogledal razstavo Tehnika za šport.

Nedeljsko popoldne

17. 4. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita duhovnika Marka Rijavca, ki se je leta 2017 odpravil na 780 km dolgo romanje v Kompostelo h grobu svetega Jakoba. V goste prihajata tudi igralka Nina Ivanič in njen sin Luka Rep, s katerim sta skupaj nastopila v videospotu za pesem Zdaj pa greš dua Maraaya. V zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita igralka Maja Martina Merljak in njena mama, strokovnjakinja za prehrano Marija Merljak. Na glasbenem odru se predstavljajo Miki Vlahovič s pesmijo Metulj ter skupina MFRY z novo pesmijo Angel. Terenski dopisnik Gianni se je tokrat ponovno odpravil v Tehniški muzej v Bistri, kjer si je ogledal razstavo Naš dragi avto.

Nedeljsko popoldne

10. 4. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita komika Uroša Kuzmana in Aleša Novaka, ki sta ambasadorja preventivne akcije 40 dni brez alkohola. V goste prihajata tudi pevka Neisha ter igralec in režiser Branko Ðurić - Ðuro, ki sta posnela skupno pesem, zapojeta pa jo tudi na našem glasbenem odru. V zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita voditelja in novinarja športnega uredništva: Irena Hlebš Shyama in Anže Bašelj. V oddaji svojo novo pesem Ljujezen predstavlja tudi štajerski raper Emkej, terenski dopisnik Gianni pa je tokrat obiskal Slovenski šolski muzej.

Nedeljsko popoldne

3. 4. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita pevca Anžeja Dežana, ki ga je ljubezen do mode odpeljala v London, nato v Pariz, kjer je sodeloval z največjimi imeni modne industrije. V goste prihajata tudi pevca Samuel Lucas in Omar Naber, ki se skupaj odpravljata na koncertno turnejo po Sloveniji, zapojeta pa tudi na našem glasbenem odru. V zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita pevec Dejan Dogaja in njegova prijateljica Jeka Verk, ki je med drugim tudi organizatorka izbora za Miss Slovenije. Dejan na glasbenem odru predstavlja svojo novo pesem Manekenka, terenski dopisnik Gianni pa je tokrat obiskal Čebelarski muzej v Radovljici.

Nedeljsko popoldne

27. 3. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita naši odlični smučarski skakalki Niko Križnar in Špelo Rogelj, ki letos zaključuje svojo uspešno športno kariero. V goste prihaja tudi pevka Eva Boto, ki letos obeležuje 10. obletnico glasbenega ustvarjanja. V zabavnih igrah se bosta med seboj pomerila komika Žan Papič in Gašper Bergant, ki ustvarjata podcast Fejmiči, skupaj pa nastopata tudi v novi gledališki komediji Fantovščina. Evo Boto se predstavlja tudi na glasbenem odru s pesmijo Misliš na njo. S pesmijo z letošnje EME All in nastopata še duo LUMA, terenski dopisnik Gianni pa je tokrat obiskal Tehniški muzej Slovenije v Bistri.

Nedeljsko popoldne

20. 3. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita komentatorja glasbenega festivala Pesem Amerike Andreja Hoferja, ki je nastal po vzoru Pesmi Evrovizije in ki ga bomo predvajali tudi na naši televiziji. Pred materinskim dnevom prihajata v goste dve mladi mamici: pevka Lea Sirk in manekenka Jana Koteska. V zabavnih igrah se bosta tokrat med seboj pomerila Nuša Derenda in Gašper Rifelj, ki zadnje čase pogosto skupaj nastopata na glasbenih odrih. Gašper na našem glasbenem odru premierno predstavlja tudi svojo novo pesem Še vedno sanjam s tabo. S pesmijo z letošnje EME nastopata še Gušti in pevka Leyre, terenski dopisnik Gianni pa je tokrat obiskal Prirodoslovni muzej Slovenije.

Nedeljsko popoldne

13. 3. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita voditeljico nove oddaje za zrelo generacijo Ah, ta leta! Heleno Pirc. V goste prihaja tudi dobitnica bronaste olimpijske medalje v deskanju na snegu Gloria Kotnik. Tekmovalni par, ki se bo tokrat pomeril med seboj, sta pevka Urška Majdič in komik Tin Vodopivec - partnerja, ki skupaj sodelujeta tudi pri ustvarjanju filma Nekaj sladkega. Dare Kaurič in Pero Lovšin na glasbenem odru predstavljata novo priredbo uspešnice Greva punca v južne kraje. S pesmijo Plus minus se predstavlja tudi pevec Simon Vadnjal, terenski dopisnik Gianni pa se tokrat oglaša iz Mestnega muzeja Ljubljana.

Nedeljsko popoldne

6. 3. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita nov voditeljski par oddaje Dobro jutro - Ljubico Mlinar in Boštjana Romiha. V goste prihajata tudi igralca Ajda Smrekar in Rok Vihar. Oba sta del igralske zasedbe serije V imenu ljudstva 2. Tekmovalni par, ki se med seboj pomeri v zabavnih igrah, sta Urška Vučak Markež in Jernej Čampelj, igralka in režiser nove gledališke predstave Ljubezen gre skozi želodec. Na glasbenem odru se z novo glasbeno uspešnico Zadnja noč predstavlja Žan Serčič ter rokerska skupina San Di Ego s premiero pesmi Ob meni lepa. Terenski dopisnik Gianni je tokrat obiskal Center vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga.

Nedeljsko popoldne

27. 2. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita igralca in voditelja Domna Valiča, ki je prevzel voditeljsko vlogo slovenskega dela mednarodnega projekta Slovar spolne vzgoje na Radiu in Televiziji Slovenija. V goste prihaja tudi mladi kuharski mojster Klemen Skubic, ki na TV SLO pripravlja novo kuharsko oddajo Šef doma. V različnih zabavnih igrah se tokrat med seboj pomerita igralec Igor Ribič in lutkarica Lucija Čirovič, ki sta skupaj sodelovala pri ustvarjanju več kot tristotih oddaj Ribič Pepe. Na glasbenem odru se z drugo uvrščeno skladbo letošnje EME Mim pravil predstavljajo Batista Cadillac ter skupina Bepop s pesmijo Brez kril. Terenski dopisnik Gianni je tokrat obiskal Slovenski etnografski muzej, kjer si je med drugim ogledal razstavo liških pustnih mask.

Nedeljsko popoldne

20. 2. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože gostita zmagovalca letošnje Eme, ki v oddaji predstavlja tudi svojo zmagovalno pesem. Pred začetkom nove sezone kviza Joker prihaja v goste voditelj Mario Galunič, ki letos obeležuje tudi častitljivo 30-letnico televizijskega ustvarjanja. Tekmovalni par, ki se tekom oddaje pomeri v štirih zabavnih igrah, sta tokrat sodelavca pri oddaji Kaj dogaja? Tilen Artač in Alenka Marinič. Z operno arijo Habanera se na glasbenem odru predstavlja tudi pevka Raiven. Terenski dopisnik Gianni pa je tokrat na obisku v Tržiškem muzeju, kjer je med drugim stalna razstava o tržiških šuštarjih.

Nedeljsko popoldne

13. 2. 2022

Nedeljsko popoldne je oddaja z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda in Jože v oddaji gostita popotnika in vlogerja Bita in Anžeta Severja, ki sta skupaj prepotovala svet, njune dogodivščine pa smo lahko spremljali na naši televiziji v oddaji OdBita pot. Pred finalnim večerom letošnje Eme prihaja v goste tudi odlična pevka Maja Keuc. Njeno pesem No One, so gledalci in poslušalci predlani izbrali celo za našo najboljšo evrovizijsko skladbo vseh časov. Tekmovalni par, ki se tekom oddaje pomeri v štirih zabavnih igrah, sta tokrat prijatelja in sodelavca, komika Ana Maria Mitić in Ranko Babić. Na glasbenem odru bo s pesmijo Zdaj pa greš nastopil dvojec Maraaya. Poleg njiju na našem glasbenem odru predstavljajo novo pesem Trta mojih dni še Marko Vozelj in Mojstri. Naš terenski dopisnik Gianni je tokrat obiskal Smučarski muzej v Tržiču.

Nedeljsko popoldne

6. 2. 2022

V prvi oddaji Nedeljsko popoldne Bernarda in Jože gostita voditeljici nove razvedrilne oddaje Sobotno popoldne: Ano Tavčar in Lorello Flego. V goste prihajata tudi voditelja letošnje Eme: Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin. V štirih zabavnih igrah se skozi celotno oddajo pomerita prijatelja ter člana skupine komikov in improvizatorjev KUD Kiks: Nejc Šmit in Rok Bohinc. Naš terenski poročevalec Gianni je obiskal Tropsko hišo, kjer je pobliže spoznal veliko zanimivih tropskih živali. Na glasbenem odru nastopajo člani rokerske zasedbe Joker Out s pesmijo Barve oceana, svojo novo pesem Zmaji pa predstavlja tudi skupina Tabu.