Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
Zadnja priložnost
Za otroke
V živo
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Zadnja priložnost Za otroke V živo Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Naročnine
Zaključi urejanje
Vse naročnine
Oddaje
Televizija Radio Podkasti

Košarka

Košarka - liga ABA: Crvena zvezda : Cedevita Olimpija, prenos iz Beograda

17. 10. 2021

Pred košarkarji Cedevite Olimpije je zahtevno nadaljevanje sezone. V ligi ABA bodo gostovali v Beogradu, pri edinem evroligaškem klubu s tega območja, Crveni zvezdi. To bo derbi 4. kola, Ljubljančani pa bodo morali za zmago pokazati svojo najboljšo predstavo doslej. Poraz proti FMP-ju jih je zagotovo streznil, kaj bo prinesel, pa si lahko ogledate v neposrednem prenosu na drugem programu, ki ga bo komentiral Miha Mišič.

Košarka - liga ABA: Cedevita Olimpija : FMP, prenos iz Ljubljane

11. 10. 2021

3. kolo košarkarske lige ABA bosta tokrat zaključili ekipi Cedevite Olimpije in FMP. Ljubljančani so zelo dobro začeli regionalno tekmovanje in želijo ostati v pravem ritmu. Tokrat so imeli tudi nekaj več časa za pripravo na nasprotnika. FMP pa tudi v Ljubljano ne prihaja z belo zastavo, saj želi dokazati, da se lahko vmeša med ekipe, ki se bodo borile za prvih šest mest. Spremljajte neposredni prenos, ki ga bo komentiral Miha Mišič.

Košarka - liga ABA: Krka : Mornar, prenos iz Novega mesta

2. 10. 2021

V 2. kolu košarkarske lige ABA bomo z našimi kamerami v Novem mestu. V dolenjsko prestolnico h Krki prihaja Mornar. Obe ekipi sta bili v uvodu lige poraženi, zato bosta še dodatno motivirani za zmago. Neposredni prenos bo komentiral Miha Mišič.

Košarka - liga ABA: Cedevita Olimpija : Krka, prenos iz Ljubljane

25. 9. 2021

Po nekaj letih se košarkarska liga ABA vrača na zaslone Televizije Slovenija. Sezona v regionalnem tekmovanju pa se bo začela z večnim slovenskim derbijem med Cedevito Olimpijo in Krko. Tekmeca sta se letos že srečala, na tekmi slovenskega superpokala je bila boljša ekipa iz Ljubljane, a Novomeščani so prikazali zelo dobro igro. To bo pravi derbi, ki ga ne smete zamuditi. Neposredni prenos iz Stožic bo komentiral Miha Mišič.

Zadnji dve minuti tekme Zlatorog - Union Olimpija

26. 5. 2016

Finalista v letošnji sezoni košarkarskega prvenstva bosta določili tretji polfinalni tekmi. Izid v serijah je izenačen na 1 : 1, vse štiri ekipe pa so zmagale na domačih igriščih. Tokrat se bomo z neposrednim prenosom oglasili iz Laškega, kjer bodo Laščani prvič po sezoni 2003/2004 lovili finalno vstopnico. Union Olimpija se je na domačem parketu izkazala in si podaljšala upanje na osvojitev državnega naslova. A tudi ekipa Zlatoroga je zelo kakovostna. Kako se bo napeto srečanje razpletlo, bo pospremil Miha Mišič.

Ulična košarka, reportaža iz Pirana

12. 7. 2015

Po Ljubljani in Novem mestu je bil sinoči v Piranu že tretji turnir v košarki trije proti trem – oglejte si krajšo reportažo. Karavana košarkarjev 3 x 3 bo 18. julija gostovala še v Laškem.