Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Živživalice

Živživalice so prav posebne živali. Vsaka od njih se sreča z nenavadno dogodivščino, kakršna se lahko zgodi samo njej. Ko živali iščejo rešitev za svojo težavo, se naučijo različnih stvari o življenju.

Zadnji posnetki

Plamenec, risanka

6. 8. 2022

Plamenca pijeta čaj. Njuno elegantno zabavo zmoti pujsek, ki se igra v blatu. Plamenec ga umije in prinese k mizi. Pujsek ju sprva razveseljuje. Ko pa mu prineseta torto, se vrže vanjo. Jezna ga postavita nazaj v blato in se elegantno zabavata naprej.

Slon

3. 8. 2022

Slon je žalosten. Njegov trobec ga poskuša razvedriti, a to sploh ni lahko. Slon potrto vzdihuje in se trobcu čudi. Ta mu tako dolgo prepeva, da slon postane pošteno besen.

Medved

30. 7. 2022

Medved se odpravlja na zimsko spanje. Toda za čuda ne more zaspati. Moti ga glasni čriček. Medved ga vztrajno išče. Je v skodelici, v košari z drvmi, na stojalu? Medved od jeze zarjove in pade na posteljo. Takrat se mu čriček pokaže.

Jagnje

23. 7. 2022

Na trati se pasejo ovce in poskočno jagnje. To počne marsikaj, zaradi česar je odrasle ovce pošteno strah. Skače v vodo, zaleti se v medveda in skače po njem! Odrasle ovce so na trnih! Nato jagnje spleza na pečino.

Muha

17. 7. 2022

Tri žabe poskušajo uloviti okusno debelo muho. Ko jo ena od njih ulovi, si ne upa odpreti ust. Ko jih odpre, ji muha pobegne. Nato muho ulovi druga žaba. Tudi tej muha pobegne. In še tretji žabi se zgodi isto. Kaj se lahko naučijo od nje?

Netopir

16. 7. 2022

Netopir spi na drevesu. Tam je tudi ptičje gnezdo, v katerem so jajca. Ko se ptički izvalijo, netopir ne more zatisniti očesa. Ptičice neutrudno čivkajo, ker so lačne. Netopir je tako jezen, da gre do mame ptice. Toda ta spi.