Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Niki Vrum

V Brumberku, mestecu motorjev, živi Niki, motorček, ki sanja, da bo uspešen reševalni motor, tako kot njegovi starši. S svojimi prijatelji Vespiko, Lunom in Dejčijem preskuša nove vratolomne trike, dirka po dirkalni stezi, kroži po mestu, spoznava, kaj je prijateljstvo, in se uči o življenju.

Zadnji posnetki

Predstavitev, ki je ušla z vajeti

9. 8. 2022

Niki in Lun po nesreči polomita pripravo, ki sta jo Vespika in Dejči pripravila za šolsko predstavitev. Trudita se, da bi jo popravila, preden bi kdo opazil, kaj sta ušpičila.

Tobogan smrti

7. 8. 2022

Niki in Hupi gresta skupaj v pustolovski park. Starši so Nikiju zabičali, da mora paziti na Hupi, ta pa hoče na točke, namenjene velikim motorjem.

Mega super magnet

2. 8. 2022

Niki in njegovi prijatelji zbirajo staro železo in ustavijo se tudi pri Marjanu. Ta jim posodi svoj magnet, da z njim nabirajo staro železo. Toda v prevelikem navdušenju pozabijo na previdnost in magnet jim jo zagode.

Gospo Motorc vozi luna

31. 7. 2022

Motorčki sledijo gospe Motorc, da bi ugotovili, zakaj je ves čas tako utrujena. Na svoje veliko presenečenje ugotovijo, da jo vozi luna.

Vespika spremeni prometna pravila

26. 7. 2022

Motorčki Vespiki pomagajo obnoviti črte na njihovem dirkališču. Po nesreči pa pri tem narišejo nove črte tudi na cesto in povzročijo pravo prometno zmedo.

Časovna kapsula

24. 7. 2022

Motorčki se odločijo, da bo vsak prispeval nekaj za časovno kapsulo. Niki vanjo spravi žogo, potem pa ugotovi, da bi jo rad nazaj. Toda Lun se ne spomni, kam je zakopal časovno kapsulo.

Hupi ima nevidnega prijatelja

17. 7. 2022

Ko motorčki pripravljajo zabavo presenečenja za Marjana, se eden od botkov navduši nad Hupi in ji ves čas sledi. Pri tem povzroča težave, za katere obtožijo Hupi.