Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Nezmotljivi detektivi

Ezra je zelo redoljuben, Ava uživa pri načrtovanju zabav, Kyle pa je rojen športnik. Ko v njihov razred pride še Maudie, ki zna dobro opazovati in še bolje sklepati, štirje petošolci postanejo izjemna druščina pronicljivih nezmotljivih detektivov. Uredijo si detektivsko pisarno in razvozlavajo male in velike skrivnosti. Naj iščejo pogrešane predmete ali se trudijo priti do dna nenavadnim dogodkom, Nezmotljivi detektivi vselej izvrtajo, kdo, kdaj, kaj in predvsem, zakaj. Pri tem jih vodita detektivska žilica in bistroumnost ter zvrhana mera prijateljstva.

Zadnji posnetki

Primer babičine uganke, avstralska otroška nadaljevanka, 25/40

9. 8. 2022

Ezrovo družino je obiskala babica. Zelo je prijetna, a ker je pisarna Nezmotljivih v njenem bungalovu, detektivi na lepem nimajo več prostora in miru za delo. Ezra počasi obupuje, nato pa babica skrivaj sklene, da bo otrokom sama pripravila uganko na tržnici. Le kako bodo pečenka, rožmarin in timijan nadobudne prijatelje popeljali do krofov?

Primer predrzne posnemovalke, avstralska otroška nadaljevanka, 24/40

2. 8. 2022

Ava se udeleži delavnice za bodoče voditelje in več tednov pripravlja govor o tem, kako bi spremenila svet. Ponosna je na svoj izdelek, že kmalu pa ji trda prede, saj jo Savannah, druga udeleženka delavnice, obtoži, da ji je Ava ukradla njen govor. Ava vse zanika, a kaj, ko ima Savannah govor lično izpisan v svojem zvezku. Pisala ga je prav vsak ponedeljek. Tudi takrat, ko je bil praznik in delavnice sploh ni bilo?

Primer izposojenega ljubljenčka, avstralska otroška nadaljevanka, 23/40

24. 7. 2022

Društvo za pomoč zapuščenim živalim snema oglas in otroci iz šole na avdiciji predstavijo svoje domače živali. Amelia bi neznansko rada nastopila v oglasu s svojim hrtom, tega pa si želi tudi Miranda, ki blesti v gledališkem krožku. Mirandi gre vse kot po maslu, nato pa se njen pes noče vzpeti na oder in Maudie začne tuhtati. Je Mirando morda zapeljala igralska žilica?

Primer nogometne zamenjave, avstralska otroška nadaljevanka, 22/40

19. 7. 2022

Kylova nogometna ekipa igra za vstop v finale in Kyle poprosi Maudie, naj posname vse njegove veščine. Misli, da ga s soigralci čaka lahka zmaga, nato pa se zgodi preobrat. Nasprotna ekipa začne po Evanovi zaslugi zabijati gole drugega za drugim. Kako neki? Evan ni bil še nikoli tako dober. Dober je njegov enojajčni dvojček Owen, ki ta dan ne igra. Pa je to res?