Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Mulčki

Mulčki so druščina otrok, ki so že pred mnogimi leti nastopali v stripih. Glavni junak je osemletnik Charlie Brown, ki je v resnici vse prej kot junak: vse, česar se loti, mu gre narobe. Ima zvestega psa Snoopyja, tega pa spremlja ptiček Woodstock. K druščini spadajo še premetena Charliejeva sestrica Sally, odločna Lucy in njen bratec Linus, v šoli neuspešna Peppermint Patty in vedno urejena in pripravljena Marcie. Vsem skupaj se pridružuje še mladi Beethovnov oboževalec in pianist Schroeder in še nekaj drugih junakov. Vsaka epizoda je sestavljena iz niza stripovskih prigod, ki jih povezuje skupna rdeča nit.

Zadnji posnetki

Strahovi

7. 8. 2022

Na noč čarovnic se Vélika buča dvigne z bučne njive in odleti s polno vrečo igrač za vse otroke sveta. No, vsaj Linus je trdno prepričan, da je tako. Zato ji napiše pismo o tem, kakšna darila si želi od nje.

Včasih pač ne gre

5. 8. 2022

Sally gre v šoli vse narobe. V razredu ima predstavitev in sošolcem zelo domiselno približa liste. Toda učiteljica ni zadovoljna. Tudi pri referatih je enako, čeprav ji jezik teče kot namazan. Poleg tega jo zelo skrbi zaradi voščenke, ki jo je zlomila.

Priden kuža

31. 7. 2022

Snoopy je včasih plesal od veselja, ko mu je Charlie Brown prinesel večerjo. Potem pa je postal razvajen. Ko gre družina za nekaj dni od doma, nanj pazita Linus in Lucy. S Snoopyjem jima gotovo ne bo dolgčas.

Marcie

24. 7. 2022

Peppermint Patty šole ne mara preveč. Zelo je hvaležna, da se lahko zanese na svojo prijateljico Marcie, ki ji v razredu marsikdaj pomaga in jo rešuje iz zagat. Toda Marcie se ne pusti izkoriščati.

Bratje in sestre

17. 7. 2022

Linus pravi, da bratje in sestre ne bi smeli živeti v isti družini. S sestro se spet prerekata. Ko ga Lucy udari, se Linus odloči, da se ji bo maščeval. Zabrusi ji, da za božič ne bo dobila njegovega darila.