Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Luka in Lučka

Luka in Lučka imata zelo bujno domišljijo. Vsakodnevne prigode spreminjata v neverjetne dogodivščine, kar zelo zabava njuno varuško Katjo. Z gusarsko ladjo plujeta po vodah, v katerih mrgoli hobotnic, se bojujeta z orjaškim pajkom ali pa pomagata duhu, ki se je izgubil. Na vseh teh dogodivščinah ju spremljajo tudi zvesti prijatelji.

Zadnji posnetki

Bum! Tresk! Čof!

7. 8. 2022

Luka in Lučka se igrata v svoji sobi. Ugotovita, da sta zaklenjena in da ne moreta ven. Zamislita si, da sta nemočna gusarja na samotnem otoku. Vesta, da v morju plavajo morski psi. Pa tudi, da ju bodo napadli pogoltni gusarji, ki hočejo zlato.

Pošasti

6. 8. 2022

Nevihte so lahko strašljive. Luka in Lučka ne moreta zaspati, ker se preveč bliska in grmi. Domišljija ju ponese na dogodivščino z gusarsko ladjo. Tam naletita na nenavadna bitja iz morja, čarobni gozd in votline.

Noč v hišici na drevesu

31. 7. 2022

Luka in Lučka bi rada prespala v hišici na drevesu, ampak to ne bo lahko. Katja jima pomaga z vročo čokolado. Ko strmita v nočno nebo, se sprašujeta marsikaj. Na primer to, kako je, ko lebdiš v vesolju.

Mojči

30. 7. 2022

Luka je jezen, ker se je Lučka šla zabavat brez njega. In to z Mojči. Sredi godrnjanja zaspi in se v sanjah znajde v vesolju in nato na gusarskem otoku. Mojči se obakrat izkaže. Vedno znova reši Luka in Lučko iz težav.

Pogrešana Mojči

24. 7. 2022

Lučka je izgubila Mojči, svojo lutko. Z Lukom jo odideta iskat. Znajdeta se v svetu, kjer je nešteto Mojčic. Kako bosta našla svojo? Odločita se, da bosta organizirala plesno tekmovanje. Samo onadva namreč vesta, kako Mojči pleše.

Zmajska zdravilca

23. 7. 2022

Luka in Lučka se pretvarjata, da sta bolna. To pa zato, ker nočeta v šolo. V domišljiji odpotujeta v srednji vek. Na dvoru je kraljična, ki ima bolnega zmaja Tajčija. Vsi se bojijo, da bo poginil. Jima ga bo uspelo ozdraviti?

Kapitan Sladkosned

17. 7. 2022

Ko gre trgovec nakupovat, Luka in Lučka pazita na trgovino s sladkarijami. Vsi ju opozarjajo, da so sladkarije samo za stranke. Potem pa v trgovino pride Bini in nakupi strašno veliko sladkarij.

Molk je zlato

16. 7. 2022

Luka in Lučka tekmujeta, kdo bo dlje tiho. Bi lahko prisegla molk, tako kot v srednjem veku? To ju ponese v davnino, kjer sta priča tekmovanju v molčanju. Modrec je tisti, ki je molčal najdlje doslej. Že skoraj deset let ni spregovoril niti besede.