Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Kuhar Štef

Štef je ravno pravšnji kuhar za predšolske otroke. V vsaki epizodi spremljamo dobrovoljnega in navdušenega kuharja ter njegovo hčerko Lizo, ki očku pomaga v restavraciji.
Štef se pri kuhanju drži pravila, da je sveže najboljše. Zelenjavo dobi na bližnji Majčini kmetiji, hrano z drugih koncev sveta najde v delikatesi mame Polente, sveže ribe pa mu prinaša ribič Samo Som. Vsakič pripravi in skuha kaj posebnega. Risanka vzbuja ljubezen do kuhanja in zdrave prehrane.

Zadnji posnetki

Solata z drugega planeta

8. 8. 2022

Žan in Mario zagledata kolerabo na Majčini njivi in se prestrašita, da so Njamidol zavzeli vesoljci. Zato kolerabo uspešno ugrabita in jo zaslišujeta …

Mama Polenta na zmenku

7. 8. 2022

Mama Polenta in Alf imata obletnico poroke, zato bi jima Štef rad pripravil Alfovo najljubšo jed, kari z rižem. Toda riž je našel in načel že Marijev hrček, tako da ga Štef ne more več uporabiti. Potem pa pokliče še Alf, da mu ne bo uspelo priti pravočasno na zmenek …

Reševanje z drevesa

1. 8. 2022

Štef, Samo Som, Vid Pevc in mama Polenta drug za drugim obtičijo na visoki češnji. Kaj pa zdaj? Kako naj pridejo spet na trdna tla?

Kuharsko tekmovanje

31. 7. 2022

Mama Polenta in Samo Som imata na mestnem trgu kuharsko tekmovanje v pripravi testenin. Oba sta dobra kuharja, a oba pretiravata s pekočo papriko. Kosilo za gledalce na koncu reši Liza, ki naredi preprost pesto iz domače bazilike. Včasih je preprosto tudi najboljše.

Iskanje tartufov

25. 7. 2022

Mornar Samo Som in kuhar Štef peljeta Edija v gozd. Mami Polenti hočeta dokazati, da je lahko tudi kuža Edi uspešen iskalec tartufov.

Pokovka

24. 7. 2022

V Njamidolu so pripravili kino na prostem, da bi predvajali Žanov najljubši film o junaku Ninju. Med projekcijo je nameraval Jani peči tudi pokovko, a se je pokovkomat pokvaril in prekinil predstavo. Bodo otroci lahko rešili večer? Bo Štef lahko priskrbel novo pokovko?

Recept za polomijo

18. 7. 2022

Ko Mario in Žan izgubita odličen recept Marijeve babice za zloženko iz jajčevcev, se odločita, da ga bosta za Štefa še enkrat napisala kar sama … Bo dober?

Rdeče moštvo

17. 7. 2022

Štef je sodnik na nogometni tekmi, a kaj, ko ne loči članov moštev. Še igralci se ne prepoznajo med seboj, ker nimajo dresov. Spomni se, da ima doma bele predpasnike in da je ravno kuhal rdečo peso. Bi lahko pobarval predpasnike s sokom rdeče pese in jih razdelil igralcem, da bi se lažje prepoznali?