Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Družina Jazbečjak

Oče Edmund, njegova sinova Lesko in Skavtek ter hčerka Jagodka mirno živijo v svojem brlogu. V naravi se pogosto zgodi, da si lisice in jazbeci delijo brlog. Ko se Edmund zaljubi v prekrasno lisico Margareto, jo povabi, da se s hčerko Rožico preselita v njihov brlog, kjer skupaj zaživijo kot družina Jazbečjak. Kakšna sprememba bo to za jazbece! Naučiti se bodo morali sobivati z lisicami, da bodo lahko živeli v slogi. Na srečo se imajo radi in kljub občasnim prepirom je njihov dom poln sreče in veselega smeha!

Zadnji posnetki

Prijatelj ali sovražnik

13. 8. 2022

Vaška mačka imata Rožico za svojo najhujšo sovražnico. Ker je Skavtek zelo tekmovalen, ga to zmoti. Vaška mačka ga prelisičita in naščuvata proti lastni sestri, da bi jima lahko ukradla keglje. Junaka bosta združila moči, da bi si priborila keglje, ki v resnici pripadajo Lesku.

Zabava

12. 8. 2022

Lesko bo prespal pri Ludviku, zato je v brlogu na voljo prosta postelja. Rožica bi rada na obisk povabila Bino, Skavtek pa bi rad povabil Martina. Edmundu ni všeč, če je v brlogu preglasno, zato dovoli, da jih obišče le en gost. Skavtek in Rožica se prerekata, kdo bo povabil svojega prijatelja.

Bojazljivec Lesko

7. 8. 2022

Lesko je čebelam poskušal ukrasti nekaj medu, zato so ga pregnale. To ga je tako prestrašilo, da noče več niti pokukati iz brloga. Sestri in brat ga spodbujajo, naj se s svojim strahom spopade in ga premaga.