Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Buck

Buck, lik iz Eliasove najljubše videoigre, ob udaru strele oživi in se znajde v resničnem svetu. O svojem domačem planetu ve vse, o Zemlji in njenih prebivalcih pa ničesar. Tudi o delovanju človeškega telesa nima niti najmanjšega pojma, kar vedno znova spravlja v zadrego njegove gostitelje. Elias, njegovi sestri in mama mu po svojih najboljših močeh pomagajo iz zagat, v katere zaide.

Zadnji posnetki

Odpuščanje in Karpianci, belgijska otroška nadaljevanka, 32/32

9. 8. 2022

Buck in Elias uspešno končata igro in Jim reši Malmek. Toda Buck ga zelo pogreša, in ko izve, da se obeta neurje, se domisli, da bi se morda tudi Jim lahko utelesil na Zemlji, če bi v hišo treščila strela. Z Eliasom in Hanne obložijo streho z aluminijasto folijo, nad čimer Katrien ni niti najmanj navdušena.

Hiperspanec, belgijska otroška nadaljevanka, 31/32

8. 8. 2022

Buck ostane sam doma in nič hudega sluteč v hišo spusti anketarja, v resnici agenta tajne agencije, ki se ukvarjata z Nezemljani. Ko ju Laura nažene, se vrneta, in zagrozita, da bosta v hišo poslala taktično enoto, če družina ne bo sodelovala.

Šifra in kosmiči, belgijska otroška nadaljevanka, 30/32

5. 8. 2022

V igri, iz katere je prišel Buck, se pojavi skrivnostno sporočilo, ki pa je šifrirano. Ko Eliasu in Bucku šifre ne uspe razvozlati, jima Katrien svetuje, naj se obrneta na sitnega soseda, ki je profesor matematike. Hanne noče sprejeti tega, da njenih kosmičev ne proizvajajo več, zato se z Mono lotita priprave primernega nadomestka.

Pretep in popevanje, belgijska otroška nadaljevanka, 29/32

4. 8. 2022

Buck ugotovi, da Elias piše naloge namesto Dylana, da bi ga ta pustil pri miru. Ogorčen zahteva, naj se mu postavi po robu. Elias zbere pogum in se Dylanu upre. Laura je sita svojega šefa, zato da odpoved in se odloči, da se bo posvetila pevski karieri. Toda njeni spletni začetki niso obetavni.

Poljub in prepir, belgijska otroška nadaljevanka, 28/32

3. 8. 2022

Elias in Stan se na smrt spreta zaradi svojih zelo različnih konjičkov. Buck ugotovi, da potrebuje vajo iz poljubljanja, toda ko se mu za učiteljico ponudi Laura, se Katrien odloči, da ga bo naučila kar sama. Ko se Buck dobi z Gitte, je ta navdušena nad njegovo spretnostjo.

Suši in ločitev, belgijska otroška nadaljevanka, 27/32

2. 8. 2022

Buck je privolil v zmenek z Gitte. Hanne in Mono prosi za pomoč pri pripravah. Elias napiše Dylanu obnovo domačega branja, noče pa zanj upodobiti občutkov, ki naj bi se v njem zbudili ob branju knjige. Ko Dylan prebere obnovo, plane v jok in Eliasu zaupa, da se bodo njegovi starši ločili.

Gitte in dišeče smrečice, belgijska otroška nadaljevanka, 26/32

1. 8. 2022

Elias je v šoli pozabil učbenik za kemijo, ki ga nujno potrebuje, saj v ponedeljek piše test. Z Buckom se odpravita do šole pogledat, ali bi lahko kako prišla do njega. Pred šolo srečata Eliasovo učiteljico biologije, ki ji je Buck nadvse všeč. Laura se navduši nad zvezdniško kuro s svežimi sokovi, ki pa ima precej neprijetne stranske učinke, ki jih revija, v kateri je brala o njej, ne omenja.

Požarni alarm in pletenje, belgijska otroška nadaljevanka, 25/32

29. 7. 2022

Mama Eliasu splete pulover in Elias ji ne pove naravnost, da mu ni všeč, ker je noče prizadeti. In tako je Buck hočeš nočeš deležen pouka o vlogi resnice in drobnih, dobronamernih laži v življenju ljudi. Dylan sproži požarni alarm, da mu ne bi bilo treba pisati matematičnega testa, toda učitelji na kraju zločina najdejo njegove sledi.

Izkoriščanje in plazemska pištola, belgijska otroška nadaljevanka, 24/32

28. 7. 2022

Dylan ukrade Buckovo plazemsko pištolo in z njo grozi Eliasu. Pištolo zapleni učitelj, ki ga pri tem zaloti, in Elias si jo s Stanovo pomočjo spet prisvoji. Buck preizkuša, ali na bananinem olupku res spodrsne, in ravno takrat po naključju pride mimo Laura. Pri padcu se udari in nato za svoj padec okrivi Bucka. Z njeno pomočjo Buck spozna občutek krivde.

Skok in Superwoman, belgijska otroška nadaljevanka, 23/32

27. 7. 2022

Belgijo je dosegel vročinski val, zato se Hanne in Laura odpravita na bazen. Hanne ugotovi, da ima strgane kopalke, zato si izposodi kopalke, ki so se znašle med izgubljenimi predmeti. Laura se trudi zapeljati reševalca iz vode, toda temu je bolj všeč Hanne. Vroče je tudi Bucku in Eliasu, zato nazadnje po Buckovem vztrajanju na bazen prideta tudi onadva. Toda Buck ne zna plavati.

Kolač in soočenje, belgijska otroška nadaljevanka, 22/32

26. 7. 2022

Buck je prepričan, da si mora Elias s pestmi priboriti Monino ljubezen, Elias pa je drugačnega mnenja. Katrien poskusi skleniti mir z zoprnim nemškim sosedom Wilhelmom, zato ga povabi na kavo, Buck pa ni navdušen, da je v hišo povabila sovražnika.

Šotor in talent, belgijska otroška nadaljevanka, 21/32

25. 7. 2022

Buck je sit tega, da Elias skriva, da je zaljubljen v Mono. Ko mu vrhovna poveljnica zaupa, kako je spoznala svojega moža, se odloči, da bo poustvaril ugodne okoliščine, ki so ju pripeljale skupaj, in tako pomagal nesrečno zaljubljenemu Eliasu. Laura se po zasilnem pristanku letala odloči, da ne bo več stevardesa.

Barva za lase in domotožje, belgijska otroška nadaljevanka, 20/32

22. 7. 2022

Buck predela stari štirikolesnik v bojno vozilo, a pri tem ni najbolj uspešen. Elias mu pojasni, da so nenavadni občutki, ki so ga prevzeli, domotožje. Skupaj se domislita rešitve, kako priklicati Jima. Hanne si pobarva lase na svetlo, da bi požela več pozornosti, na bazenu pa jo čaka neljubo presenečenje.

Botoks in rojstni dan, belgijska otroška nadaljevanka, 19/32

21. 7. 2022

Laura praznuje rojstni dan, toda njeno razpoloženje pokvari voščilnica sodelavcev, ki jo postarajo za eno leto. Vsa iz sebe steče pred ogledalo in odkrije gubice. Razmišlja, da bi šla na botoks, toda Hanne se domisli bolj zdrave rešitve. Bucku je hudo, ker nima rojstnega dneva, zato z Eliasom določita, koliko bo star, in Elias mu priredi praznovanje za vse rojstne dneve, ki jih je zamudil.

Šminka in nesrečna ljubezen, belgijska otroška nadaljevanka, 18/32

20. 7. 2022

Eli se počuti kot peto kolo, ko gleda film s Hanne, Mono, Dylanom in Buckom. Ves nesrečen se zateče v svojo sobo in pošlje stran celo Bucka. Ta sedi pred Elijevimi vrati kot kup nesreče in tam ga najde Laura. Pojasni mu, kaj je nesrečna ljubezen in kaj zaljubljenost, kar Buck spet razume čisto po svoje. Hanne se ne more upreti temu, da bi preskusila Laurino novo šminko, toda izkaže se, da je nanjo alergična.

Pomivanje in volitve, belgijska otroška nadaljevanka, 17/32

19. 7. 2022

Katrien Bucku naroči, naj pomije posodo in posesa, toda ta brez natančnih navodil nalogo opravi po svoje in ne ravno uspešno. Hanne se na razrednih volitvah poteguje za mesto predsednice, njena protikandidatka je Mona. Izid volitev preseneti vse.

Stik in koncert, belgijska otroška nadaljevanka, 16/32

18. 7. 2022

Buck prepriča Eliasa, da žrtvuje vse, kar je v igri že dosegel, da bi vzpostavila stik z Jimom. Najprej kaže, da ne bo nič, nazadnje pa jima le uspe. Hanne z Laurino pomočjo pravilno odgovori na vprašanje v radijski nagradni igri in prejme brezplačni vstopnici za glasbeni festival. Na koncert namerava z Mono, toda Laura, ki ji je pomagala, zahteva eno vstopnico zase.

Ognjemet in poraz, belgijska otroška nadaljevanka, 15/32

15. 7. 2022

Bucku umre zlata ribica, kar sproži pogovor o smrti. Buck hoče, da z Eliasom ribico pokopljeta, kar pa v Eliasu vzbudi nepredelane občutke v zvezi z očetom, ki je pred tremi leti izginil sredi misije. Laura in Hanne najdeta igro, ki so jo včasih radi igrali, in ko se jima pri igri pridruži še mama, se spomnita, zakaj so jo nehali igrati.