Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Bela in Sebastijan

Med dolinami in vršaci francoskih Alp spremljamo vznemirljive dogodivščine pogumnega, drznega dečka Sebastijana in njegove orjaške ovčarke Bele. Neustrašna Bela in Sebastijan, željna pustolovščin, vsakomur priskočita na pomoč, pa naj je prijatelj ali sovražnik. Skupaj sta svetel zgled, da pravo prijateljstvo tudi gore premika.
Bela s svojo orjaško postavo pri ljudeh vzbuja strah. A Bela ni zver, v njej bije plemenito srce in je najzvestejša prijateljica.
Sebastijan je devetletni deček, malce divji in samosvoj, za pravila mu ni mar. Pogreša dom, ki ga nikoli ni imel, našel pa je toplino pri dedku Cezarju, ki ga je posvojil.
Angelina naj bi Sebastijanu nadomestila mamo, a je bolj kot njegova starejša sestra. Sončni žarek je, ki vsakomur nameni prijazno besedo.
Pod osornim in zamišljenim videzom dedka Cezarja se skriva nežen, prijazen in razumevajoč značaj. Pred mnogimi leti je našel Sebastijana in ga vzgojil kot svojega sina.

Zadnji posnetki

Zajedavci

10. 8. 2022

Vse kaže, da ima Bela … bolhe! Sebastijan se znajde pred težko nalogo: ujeti jo mora, da jo okopa s šamponom proti bolham, a Bela se na vse kriplje brani. Zavlada zmeda, ko se izkaže, da je to nadlogo dobila vsa vas. Vaščani pa so prepričani, da jih je okužila Bela!

Suša

7. 8. 2022

Suša je izsušila vodo iz vseh korit in vodnjakov v vasi Sveti Martin. Na kmetiji se ovci Mitki rodita dva jagenjčka, ki bi ju morala nahraniti. A brez vode nima mleka. Bela in Sebastijan se zapodita po vodo, najprej v vas, nato na goro, a vode ni nikjer. Zadnji up je bajalica malce čudaškega dedka Pavla …

Orlič

6. 8. 2022

Kameron naleti na orlovo jajce in ga hoče zase. Bela in Sebastijan s prijatelji bi ga radi od tega odvrnili, a trmasti Kameron vztraja pri svojem. Bistroumni Adeli uspe jajce izmakniti in otroci ga odnesejo nazaj v gnezdo. Kameron se zapodi za njimi na goro. Razdivja se nevihta in orličevo življenje je nenadoma v njihovih rokah!